Gemakkelijk online autoverzekeringen vergelijken
1e keuze autoverzekering Inshared autoverzekering
  • Zeer scherpe premes
  • Dagelijks opzegbaar
  • Weinig schades? Deel premie terug!
Bereken je premie!
2e keuze autoverzekering Allsecur autoverzekering
  • Zeer scherpe premies
  • Beste Keuze Consumentenbond
  • Weinig schadevrije jaren? Aanrader!
Bereken je premie!
3e keuze autoverzekering Ditzo autoverzekering
  • Geen bonus/malus
  • Vele extra services
  • Gemakkelijk online afsluiten
Bereken je premie!

Premie autoverzekering

Premie autoverzekering vergelijken

Veel mensen kunnen erg veel besparen op de premie van hun autoverzekering. Wil jij ook graag een lagere autoverzekering premie? Dit kun je gemakkelijk bereiken door meerdere autoverzekering premies te vergelijken, of door over te stappen naar een goedkopere autoverzekering.

De laagste premie autoverzekering

Wil je graag de laagste autoverzekering premie? Welke autoverzekering de laagste premie heeft, is voor iedereen anders. Wat de laagste autoverzekering premie voor jouw situatie is, is dus lastig te zeggen. Toch zijn er enkele verzekeraars die keer op keer blijken erg voordelige autoverzekeringen aan te bieden.

Zo heeft Centraal Beheer Achmea in het algemeen een erg scherpe premie voor haar autoverzekering, en ook de auto verzekering premie van Inshared is in het algemeen vrij laag. En Inshared heeft nog een extra voordeel: zijn er weinig schades bij Inshared, dan krijg je aan het einde van het jaar geld terug!

Tot slot heeft ook AllSecur erg scherpe premies. Bij deze verzekeraars is het berekenen van je autoverzekering premie zeker de moeite.

Premies vergelijken

Vergelijk je autoverzekering premie

Het vergelijken van meerdere autoverzekering premies is altijd verstandig om te doen. Je komt er op deze manier gemakkelijk achter wat de laagste auto verzekering premie is voor jouw situatie. Je premie autoverzekering vergelijken kan op meerdere adressen. Op Independer.nl en Premie.nl kun je gemakkelijk meerdere autoverzekering premies vergelijken, en zo kom je er dan ook gemakkelijk achter wat de goedkoopste autoverzekering is voor jou.

Premie autoverzekering omhoog

Autoverzekering premies zijn aan veel veranderingen onderhevig. Bijna ieder jaar gaan de meeste autoverzekering premies omhoog. Hoewel er in 2009 en 2010 een prijzenoorlog is geweest tussen diverse autoverzekeringen, is de gemiddelde premie autoverzekering sinds 2011 weer aan het stijgen. Veel barre winters (met veel ongelukken en schades tot gevolg) hebben veel verzekeraars genoodzaakt hun autoverzekering premie omhoog te doen.

Lagere premie

Wanneer ook jouw autoverzekering premie omhoog is gegaan of binnenkort omhoog gaat, kun je er verstandig aan doen om autoverzekeringen te vergelijken op bijvoorbeeld Independer.nl en Premie.nl. Je kunt hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte opvragen, en zo vind je dus gemakkelijk een voordelige autoverzekering premie!

Op Autoverzekeringstart.nl vind je allerhande informatie over autoverzekering vergelijken.