Beste autoverzekering

De beste autoverzekering

Op zoek naar de beste autoverzekering voor je auto? Er zijn verschillende mogelijkheden om aan de voordeligste en de meest geschikte autoverzekering te komen. Deze verschillende manieren van je autoverzekering vergelijken leiden je vrij gemakkelijk naar de beste autoverzekering voor jouw situatie. Wat in het algemeen erg goed werken, is je premie autoverzekering berekenen bij meerdere verzekeraars.

De beste autoverzekering 2012

Dé beste autoverzekering 2012 bestaat eigenlijk niet. Er is namelijk niet één autoverzekering die voor iedereen het beste is. Je autoverzekering premie is afhankelijk van erg veel factoren, en ook de andere eisen aan een verzekeraar (bereikbaarheid, betrouwbaarheid, overlap met andere verzekeringen) verschillen enorm per persoon. Dus: wat de voordeligste autoverzekering is voor jouw situatie, kun je eigenlijk alleen achterhalen met een persoonlijke autoverzekering vergelijking.

Desalniettemin zijn er enkele autoverzekeringen welke jaar in jaar uit als goed en voordelig uit de bus komen. Je premie is bij deze verzekeraars eigenlijk vrijwel altijd laag. Deze vormen onderdeel van onze top 10 autoverzekeringen. Ben je op zoek naar de beste autoverzekering voor jouw situatie, kijk dan zeker eens bij de onderstaande verzekeraars.

AllSecur Autoverzekering: Beste Keuze volgens de Consumentenbond!

De autoverzekering van AllSecur is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Keuze! Een eigen risico heeft de AllSecur autoverzekering standaard niet. De helpdesk is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Daarnaast is de verzekering per dag op te zeggen, er is dus geen opzegtermijn! Benieuwd of AllSecur de beste autoverzekering voor jou is? Je premie berekenen kan hier!

De autoverzekering van Inshared

De autoverzekering van Inshared is, net als die van AllSecur, dagelijks opzegbaar. De premies van Inshared zijn standaard al erg laag, en naarmate je leeftijd hoger wordt, wordt je premie lager. Bovendien krijg je, als Inshared aan het einde van het jaar geld over heeft, een deel van je ingelegde premie terug. Bovendien is er bij Inshared geen bonus/malus systeem: na schade dus geen premieverhoging! Je premie berekenen kan op deze pagina.

Centraal Beheer autoverzekering

Centraal Beheer Achmea heeft ongetwijfeld één van de beste autoverzekeringen van Nederland. De voorwaarden zijn bovendien erg gunstig. Je bagage is bijvoorbeeld meeverzekerd tot €250,-. De afhandeling van schades staat ook erg goed bekend, en je krijgt tot 3 jaar na de aanschaf van je nieuwe auto de aanschafwaarde vergoed. Ben je benieuwd of de Centraal Beheer autoverzekering de beste is voor jouw situatie? Je premie berekenen kan hier.

De beste autoverzekering voor jou

Ben je benieuwd wat de voordeligste en beste auto verzekering is voor jouw siutatie? Dan is het vergelijken van meerdere premies een goed idee. Je autoverzekering vergelijken kan bijvoorbeeld op Independer.nl en Premie.nl. Binnen een paar minuten kun je de premies van heel veel verschillende autoverzekeringen vergelijken. Deze komen in een handig overzicht te staan, en zo kom je er gemakkelijk achter wat de beste auto verzekering is voor jouw situatie!

Beste autoverzekering

Er is dus niet echt één duidelijk beste auto verzekering aan te wijzen. Wat de beste autoverzekering 2012 is (of wat de beste autoverzekering 2011 of beste autoverzekering 2010 waren), is volledig afhankelijk van jouw individuele geval.

Beste autoverzekering algemeen

Ook al is er dan niet echt een enkele beste verzekering auto van Nederland aan te wijzen, toch zijn er wel enkele verzekeraars waarbij het vrijwel altijd de moeite is om je premie autoverzekering te berekenen. AllSecur (Beste autoverzekering Consumentenbond!), Inshared en Centraal Beheer Achmea te kijken. En wil je je autoverzekering uitgebreider vergelijken, kijk dan eens op Independer.nl en Premie.nl!

Op Autoverzekeringstart.nl vind je allerhande informatie over autoverzekering vergelijken.